Tråkigt

Tycker det  är  tråkigt att skriva. Det händer inte så mycke. Red en sväng förra helgen man Bengan har ju gjort illa sig( Han har slagit sig på ena bakfoten vid kronranden)  och drog upp såret igen så nu får han vila några veckor. Sen är det mest jobb som gäller .Danne har blivit arbetslös pga nedskärningar :( . Själv tycker jag att jag bara jobbar o jobbar, äter lite, skiter & sover. HOPPAS DET BLIR VÅR SNART. Annelie och jag planerar för en långritt ner till Torpshammar och Stöde, får se hur det blir. Alltid något att se fram emot. Ha d

TILLBAKA EFTER DATORHAVERI

Hej länge sen jag skrev något men datorn rasa ihop, snacka om abstinens.
Har väl inte hänt så mycke , jobba äta skita sova. Har kommit en MASSA snö, känns som flera meter . Fick skotta fram hästarnas staket var bara ett par centimeter av stolparna som stack upp. Sen vart det svinkallt som mest -24 här uppe men i Torpshammar, på jobbet var det över 30. Är ledig i helgen. Annelie och jag var ute och red i morse tog Diva med oss hon behövde motioneras lite. Theo och jag har kollat melodifestivalen, hittils tycker jag inte att det varit några höjdarlåtar men Theo gillar en del.
Danne har åkt upp till Ånge till Mittis där en gammal kompis till honom och hans band har spelning ikväll. Dom har inte träffats på minst 10 år. Ha det bra och HAPPY VALENTINES DAY till alla.

DET VAR DEN HELGEN DET

Hello så var det måndag igen . Har varit ledig i helgen SKÖNT. Mammaoch pappakom upp i fredags. På lördagen åkte Danne & Theo till badhuset själv passa jag på att städa hos hönsen och ankorna  behövdes verkligen.
På söndag va vi ute och gick en runda passa på att fota med nya kameran så här vart det:

  

Theo åkte skidor  

Bara en liten bild till på snygg-Bengan  åsså en te

Gick  en del vin i helgen är lite trött idag.
Nu har mamma & pappa åkt hem till Dalarna igen SNYFT. Vi ses väl till påsk tror jag , vi funderar på att åka ner då.
Ha en underbar vecka får se när jag skriver nåt igen. Tycker inte att det händer så mycket just nu. BYE BYE

RSS 2.0