TINAT FRAM

Hej nu har jag tinat fram igen. Har gått ett dag sen jag skrev något. Påsken jobbade jag, Danne & Theo for till Stockholm .
Dom hann med en hel del Wasamuseet mm . Dessutom kom dom hem med två nya familjemedlemmar   Majsan och Majson, två majsormar ( jag är INTE kompis med dessa) En av dom ska Theo få visa på skolan imorgon. Idag har jag varit ledig. Strålande väder skjutsade Theo till bussen vid 7-tiden sen hem, kaffe och surfa lite sen har jag varit ute hela dgaen.
Tvättat och städat bilen ( var ungefär ett 5 cm tjockt lager lera på den) Fixade större hage till hästarna( Dom vart sååååå Glada)  SNYGG VA???????

Sen krattade jag gården,2 ton hundbajs. Bytte till sommardäck på bilen så det kommer väl en halvmeter snö strax.
Danne håller på renoverar min hästfinka, han är sååååå duktig.

Diva löper , nån som vet nån amstaffhane som vill para??

I helgen ska vi grilla hos Helena, Hela konsumstyrkan inklusive respektive ska bli kul...
Så nu har jag skrivit ett par rader får se när vi hörs igen... TJING

LEDIG

Ledig idag = tråkigt väder, regn ,sol,och lite snö i en blandad kompott.
Började dan med att skjutsa Theo till skolan sen hem igen. Danne och jag tog fyrisen och hundarna och for iväg på en långtur. Vi måste se ganska roliga ut Tuffsan sitter i en back fram , Danne kör , Diva sitter mellan oss.
Hem och städade lite sen tog vi en promenad med hundarna, denna gång fick Norriz följa med.
Hem sen hämta Theo, laga mat . Sen tog jag en promenad med Bengan. Efter vägen stod det två timmerbilar och lastade han sa inte så mycket om det den bästaste hästen, är så duktig!!!
Har anmält oss till Hästrallyt som detta år går i Harmånger. Nån som vill med ?? Har fler anmälningspapper isåfall.

Man rider en sträcka av 5,5 mil på två dagar längs vägen är det massa olika prov tex stå still mellan två streck viss tid, rygga i vinkel, trava mellan koner,  osv. Var med förra året det varskitkul    .
Som sagt var ledig idag jobbar hela påsken fram till nästa torsdag
Danne och Theo far ner till Stockholm på skärtorsdag och kommer inte hem förräns på söndag=(. Ska försöka hinna rida lite i helgen

ETT NYTT INLÄGG

Hello blir lite långt mellan gångerna. Är ledig idag. For med Theo till skolan imorse sen till konsum tog en fika och köpte kaffe hem, hann bli efterlyst under tiden. Danne och jag for med hundarna en sväng med fyrisen.   
Diva och norriz. Norriz börjar bli gammal så han får åka fyris hem.

Har fått hem en ny häst som ska gå på bete här i sommar;(Nej Lillan jag har inte gräs här ännu hon får äta hö) ett sto som heter solsken men det är inte mycke solsken i henne inte. Påminn mig om att aldrig skaffa ett sto.

Annars jobbar jag väl mest. händer inte så mycket utöver det vardagliga. Ska försöka bli bättre på att uppdatera.

en och en annan bild på Bengan måste jag ju lägga in  

RSS 2.0