SOLSOLSOLSOLSOLSOLSOL

HÄRLIGT solen är tillbaka. Var ledig igår och Theo var hemma efter att ha smittats av dalabacillerna. Danne ,Theo&jag var ute och åkte snowracer jävlar vad det gick skoterspåren är stenhårda minst 50 blås med racern. På eftermiddan Var Hasse här och skodde Bengisen &  verka claesson 800:- fattigare=(.  Har jobbat idag sen hämtat Theo, Danne for till Östavall och hämtade ved. Eldade upp det sista vi hade ikväll.  Danne är väl hemma vid 20.30 då är det bara att kasta ved. Ska gå och lägga Theo nu (nä förresten han lägger sig själv bara jag är på övervåningen). Ha en underbart solig dag imorgon oxå. Själv jobbar jag 8-17 och sen hela helgen.

LONG TIME NO SEEEEEEE

Hejsan länge sen jag skrev nåt nu igen.
Har varit i Dalarna i helgen och hälsat på syster yster( häxan surtant) och mamma & pappa. Lillan och Veine ska flytta så vi hjälpte till att städa och röja garaget. Drack lite vin och fick god mat hos mamma.
Annars har här inte hänt så mycke mest Jobb Jobb Jobb Jobb  Börjar töa nu men det kom en skvätt snö idag men VÅREN är på väg Bengan fäller som bara den. Ska ha en häst till i sommar som ska gå på bete här. Vi hörs (förhoppningsvis inom en snar framtid)

GOD MORGON

Hello sitter här och käkar havregrynsgröt. Har varit ut och gett alla djuren mat. Det börjar bli VÅR. Fåglarna kvittrar, hästarna har börjat fälla, men än så länge  är det en jävla massa snö kvar. Ska fara på jobbet om en 45 minuter. Hörs

HEJ IGEN

Jaha ännu en arbetsdag tillända. Är inte ledig förrän nästa Fredag.BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ
Får se om vi drar ner till Dalarna då beror på tillgången av pengar.
Kommer att ha en häst till här på sommarbete kul.  Nu orkar ( har jag ingen lust) jag inte skriva mer . HÖRS

JA JA JA SLUTA TJATA

Ja jag lever men har inte haft någon lust att skriva. Tycker allt bara är jobb jobb jobb och åter jobb.
Men jobba måste man ju annars blir det ingen mat.Danne har blivit arbetslös , han har tråkigt. Den här veckan har ju Theo sportlov så han får vara hemma med sin pappa. Igår var dom iväg till Ö-vik och badade, åkte 8.00 kom hem 20.00.
Själv fick jag sitta på ett LDA (lokalt Data ansvarig) möte från 9.00 -15.00 fan vad trött man blir av att sitta still.
Annars händer det väl inte så mycket. Förra veckan var min kompis Anna och hennes pojkar och mormor och hälsade på DET VAR KUL. Måste bara sätta in en läcker bild av Diva som hon tog . Hon fotade även snygg-Bengan och jag kan ju inte låta bli att visa honom oxå  .
Ja vad har hänt mer då. Hästarna rymde häromdagen, jag var på jobbet Danne hemma och dom var bara borta. Kasta mig i bilen och åkte hemmåt då ringde Danne han hade hittat och fått hem dom. Samma visa dagen efter då gick dom förbi köksfönstret när Danne fika. Han ut , in med hästarna, laga grinden. Sen stod han och kollade på dom, Hästdjäveln BITER av tråden. Så nu sitter där en longerlina, en lina i ståltråd och en vanlig lina.
Inte har jag ridit nåt heller Bengan gjorde ju illa sig nere vid kronranden och såret går upp så fort han kutar omkring så han får stå nån vecka till.
Danne har fått ordning på skotern och är sååååååååååååååååååååååååå lycklig.
Har jobbat 4 dar av 11 sen är jag ledig fredag-söndag. Nu orkar jag inte skriva mer . Nöjda nu Häxan surtant och Anna??

RSS 2.0